Jump to content

Problems with posting


Recommended Posts

Wednesday afternoon, if all goes as scheduled, we'll be shutting down for an hour or two to convert the site from http to https, or in layman's terms, make the board compatible with today's internet security standards. We'll make the switch, test things out, and if everything on the board works like it's supposed to, we'll reopen and finally NOT be the last website in the universe to not make this upgrade.

 

If we don't like the results, we'll abandon it and seriously consider upgrading the board software.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Wednesday afternoon, if all goes as scheduled, we'll be shutting down for an hour or two to convert the site from http to https, or in layman's terms, make the board compatible with today's internet security standards. We'll make the switch, test things out, and if everything on the board works like it's supposed to, we'll reopen and finally NOT be the last website in the universe to not make this upgrade.

 

If we don't like the results, we'll abandon it and seriously consider upgrading the board software.

Does this mean we can put videos in without taking the S out of the URL?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Wednesday afternoon, if all goes as scheduled, we'll be shutting down for an hour or two to convert the site from http to https, or in layman's terms, make the board compatible with today's internet security standards. We'll make the switch, test things out, and if everything on the board works like it's supposed to, we'll reopen and finally NOT be the last website in the universe to not make this upgrade.

 

If we don't like the results, we'll abandon it and seriously consider upgrading the board software.

Does this mean we can put videos in without taking the S out of the URL?

 

I've had to do that with Youtube media links I post here.

Link to comment
Share on other sites

Wednesday afternoon, if all goes as scheduled, we'll be shutting down for an hour or two to convert the site from http to https, or in layman's terms, make the board compatible with today's internet security standards. We'll make the switch, test things out, and if everything on the board works like it's supposed to, we'll reopen and finally NOT be the last website in the universe to not make this upgrade.

 

If we don't like the results, we'll abandon it and seriously consider upgrading the board software.

Does this mean we can put videos in without taking the S out of the URL?

 

I've had to do that with Youtube media links I post here.

 

We'll see what happens after the change.

Link to comment
Share on other sites

Transitioning to and identifying as a new entity is problematic. People are resistant to change.

 

 

:16ton:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Thanks and good luck.

 

Being a former IT person, I know what you're going through.

Link to comment
Share on other sites

Turns out we didn't need to shut the board down to do the switch to https, that task is now done. But it will take up to a few hours for the change to happen on the user end. You might see a brief period of downtime, you might not.

 

But when it's done -- and I'm already starting to see it on my end -- we should see the lock icon appear in the browser address bar, and if your browser shows it, https at the beginning of our URL. Right now I have the main page showing that, but none of the forums once you're in them. That should all switch over during the next few hours.

 

The question will be, will links to other threads on the board still work, and will YouTube videos that have been posted still work. I'll put samples below so we can all test them out as the switch happens.

 

http://www.therushfo...3949-were-back/

 

http://youtu.be/PmNyNJFCugo

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Also, very important, if you have this site bookmarked, you'll need to delete your old bookmark and make a new one once you're seeing the https and the lock symbol in your address bar. Otherwise you'll continue to connect via the old way.

 

It's also a good idea to clear your browser cache and cookies.

Link to comment
Share on other sites

One thing I'm seeing is the lack of a reply box (where you type in your posts) when the page is in secure mode. Right now I'm in the old non-secure version of this page which is why I was able to make this post.
Link to comment
Share on other sites

Can confirm lack of reply box.

 

When on https the link to the were back thread worked and was also in https when it got there. Video/youtube link worked.

Link to comment
Share on other sites

Okay, we had to revert back to http because, unfortunately, some things in this software just didn't translate over, like the reply box and, most importantly, the admin control panel. Kinda need those things.

 

So the next step would be to upgrade the software. Yikes. But, long overdue.

Link to comment
Share on other sites

FWIW, I've been getting a ton of those 404 messages over the last few days.

 

I've not been seeing as many here (I see the board the same way that everyone else does). Are you seeing them just in your normal browsing, or when doing specific things? Right now, simple searches and View New Content will get you a 404.

 

Yesterday was a weird day with us trying to implement https, seeing it fail and having to switch back again. Lots of 404s and slowdowns during that whole process for much of the day yesterday.

Link to comment
Share on other sites

FWIW, I've been getting a ton of those 404 messages over the last few days.

 

I've not been seeing as many here (I see the board the same way that everyone else does). Are you seeing them just in your normal browsing, or when doing specific things? Right now, simple searches and View New Content will get you a 404.

 

I usually see it when I hit "More Reply Options," while posting (I mostly use Microsoft Edge). I'll also get it when going from, say, SOCN back to the General forums.

Link to comment
Share on other sites

FWIW, I've been getting a ton of those 404 messages over the last few days.

 

I've not been seeing as many here (I see the board the same way that everyone else does). Are you seeing them just in your normal browsing, or when doing specific things? Right now, simple searches and View New Content will get you a 404.

 

I usually see it when I hit "More Reply Options," while posting (I mostly use Microsoft Edge). I'll also get it when going from, say, SOCN back to the General forums.

 

More Reply Options loads right up for me. It's good to get other people's experiences because what I'm seeing is not necessarily what others are seeing. Right now for me the board is running pretty good except for the search and new content functions. Search by itself is a big deal, though.

Link to comment
Share on other sites

FWIW, I've been getting a ton of those 404 messages over the last few days.

 

I've not been seeing as many here (I see the board the same way that everyone else does). Are you seeing them just in your normal browsing, or when doing specific things? Right now, simple searches and View New Content will get you a 404.

 

I usually see it when I hit "More Reply Options," while posting (I mostly use Microsoft Edge). I'll also get it when going from, say, SOCN back to the General forums.

Why would you ever leave SOCN in the first place?

Link to comment
Share on other sites

FWIW, I've been getting a ton of those 404 messages over the last few days.

 

I've not been seeing as many here (I see the board the same way that everyone else does). Are you seeing them just in your normal browsing, or when doing specific things? Right now, simple searches and View New Content will get you a 404.

 

I usually see it when I hit "More Reply Options," while posting (I mostly use Microsoft Edge). I'll also get it when going from, say, SOCN back to the General forums.

 

So did I - i was in SOCN and when I tried to exit, it wouldn't move. So I got out, tried to get back in, even using my browser and I got a 404. Wouldn't even let me in, so I had to leave it alone for quite some time. Having said that, it happened in another area - Random Samples (can't remember the thread title). I also get stuck so to speak just before 8:30am every morning.

Link to comment
Share on other sites

FWIW, I've been getting a ton of those 404 messages over the last few days.

 

I've not been seeing as many here (I see the board the same way that everyone else does). Are you seeing them just in your normal browsing, or when doing specific things? Right now, simple searches and View New Content will get you a 404.

 

I usually see it when I hit "More Reply Options," while posting (I mostly use Microsoft Edge). I'll also get it when going from, say, SOCN back to the General forums.

Why would you ever leave SOCN in the first place?

 

So I can discuss why Amon Duul II really sold out after Yeti?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...